top of page

E-HANDEL: Er din webshop bøvlet, spilder du dine dyrebare markedsføringskroner?

LAD OS HJÆLPE DIG - VI STÅR KLAR TIL SPARRING OG RÅDGIVNING

Holm Studio & PR er specialiserede i at udarbejde webshop i Shopify. Vi har allerede haft en del succes med følgende brands Nordic Modern, Eté Living, Fabrek, Moro Moro Studio, All About Kids, Pinoc, Frk. Dusa og mange flere på vej.


Webshops er vejen frem indenfor for online salg og handel i 2022. På baggrund af Corona, er det blevet endnu sværere at blive set online og få succes med e-handel. Vi har stor ekspertise indenfor området og har mere en 10 års erfaring indenfor e-handel, e-commerce og digital markedsføring. Vi har endda lavet samarbejdet med dygtige micro og makro influencer, som vi har data på således vores kunder får den fulde værdi for deres penge og giver salg på en givende webshop.


Vi har mødt mange fysiske butikker, der ikke har haft stor kendskab til online handel og webshops. Her har vi guidet dem på bedste vis og rådgivet dem i den bedste løsning for dem. Vi går utrolig meget op i en til en kommunikation med åben tilgang i opgaven.360 VISUEL IDENITTET

Hos faste kunde såsom Eté Living har vi stået for hele brandingsdelen i form af udførelsen af ny webshop, logo, katalog og meget mere. En 360 grader vellykket visuel identitet. Vi er et brand studio, der går meget op i æstetik og udtryk. Holm Studio & PR har rødder tilbage i mode, møbel og reklamebranchen samt udlandet New York, så vi mener at et godt brad skyldes genkendeligt design på alle flader. Vigtigheden i at holde den røde tråd i hver kampagne og digitale markedsføring er enormt vigtigt. Man skal som modtager ikke være i tvivl hvem afsender er og derfor er UX endnu vigtigheder end nogensinde, da der er mange udbyder på markedet.
 


HOLM STUDIO & PR - BRAND & DESIGN STUDIO

EKSKLUSIV WEBSHOPS I SHOPIFY

Design, udtryk og æstetikWEBSHOPS
 


HOLM STUDIO & PR - DIGITAL MARKETING STUDIO

INFLUENCER KAMPAGNER

Design, salg og data
INFLUENCER KAMPAGNE
For det eksklusiv børnebrand Filibabba


Brug for en webshop eller hjælp til markedsføring?

Vi står klar.


Comentarios


bottom of page