Monday love - A strong brand using storytelling and visual expression."Bliv klogere på stærke brands og hvorfor storytelling og visuel identitet er vigtigt for dit brand..."
Samme font og farver er vigtigt for netop dit brand, for at skabe genkendelighed for slutbrugeren. Store brands såsom Acne er virkelig dygtige til at skabe genkendelighed ved brug af samme udtryk, men på samme facon. Dette gør at det skaber en helhed for slutbrugeren. Kreativt brug af deres brand gør det levende og anderledes. Dette fanger slutbrugeren og lysten til at bevæge sig i deres visuelle univers.

STORYTELLING & VISUEL IDENTITET

Storytelling og visuel identitet er enormt vigtigt for ens brand. At fortælle en god historie til sin målgruppe skaber brand awareness. Historien om ens brand gør det levende og værdifuldt for modtageren. Det kan gøres gennem overskrifter, typografier, farver, genkendelighed, webdesign, print etc.
Det er her, at vi som et kreativt bureau, Holm Studio, vil kunne hjælpe Jer med at løfte Jeres virksomhed. Vi gør det i fællesskab med Jer. I kender bedst Jeres kunder og segment. Vi hjælper Jer med at gøre Jeres brand levende og innovativt. For netop at fange modtagerens interesse, så de finder det attraktivt at bevæge sig i Jeres univers og lysten til at købe eller vide mere omkring Jer som virksomhed.