top of page

SÅDAN FÅR DU MERE SALG

Få trafik ind på dit website eller webshop i dag !


SEO også kaldt søgemaskineoptimering, er svaret på øget salg og gratis PR på Google. Her kan du gennem korrekt tekst og link building ligge højt på Google. Dette kræver en teknik og viden, som vi kan hjælpe med. SEO kan tage tid, men det gode ved SEO og link building er, at det er vedvarende og vil altid ligge på internettet. Så derfor plejer vi at sige at det er gratis PR. En hjemmeside som indeholder meget tekst gør, at Google kan læse din hjemmeside bedre end andre og derfor kan du også bedre findes for din målgruppe.GODT SEO ARBEJDE & LINK BUILDING


Her kan du gennem SEO, link building og Google ads få direkte trafik ind på din webshop, hjemmeside. Dette redskab er enormt brugbart og et vigtigt redskab for at blive set på Google. SEO også kald søgemaskineoptimering er fyldestgørende tekst på din webshop eller hjemmeside, der specifikt henvender sig til din målgruppe. Få derfor mere synlighed på Google ved hjælp er godt SEO arbejde og skab mersalg gennem direkte trafik.Dette hjælper vi med og samler alt data i en fyldestgørende rapport den sidste dag på mdr. Vi har hjulpet mange virksomheder med fyldestgørende SEO arbejde, så de i dag ligger godt på Google.


 

SEO


Vi hjælper med det kedelige, manuelle og tekniske arbejde. Vi står for at øge din synlighed på Google. Vi udfører det for dig, så du kan koncentrere dig om det du er bedst til. 

LINK BUILDING


Publicering af artikler på rette medier, som viser Google at din side er interessant. Her gør vi brug af medier og Influencer, som skriver direkte omkring dig. Få en højere placering på Google, der giver mere trafik og salg.


 


GOOGLE ADS

Når du vil have kunder med det samme, så står vi klar med Google annoncering. Direkte trafik ind til din hjemmeside eller webshop. Vi står for oprettelse, drift og vedligeholdelse. Højere placering på Google giver mere trafik. Når du vil have kunder med det samme.
LINK BUILDING VIA INFLUENCER MARKETING


Det gode samarbejde med influencer Isabella Ecklon, der skriver de fineste SEO stærke klummer med reklamelink. Her tager Isabella dig med på en rejse med enormt smukke billeder. Her ses et samarbejde med vores kunde x Isabella Ecklon, hvor der henvises til hendes artikel.


Se hele artiklen her: https://nouw.com/isabellaelange/


Comments


bottom of page