WEBSHOP 

Webshop

Management

Holm Studio & Holm PR er i tæt samarbejde hver dag med dygtige artister og vi tilbyder mikro- og makro influencer marketing.

Vi ligger en klar strategi i form af visuel storytelling og udtryk for din nye kommende hjemmeside eller webshop. Vi er i tæt dialog med dig hele vejen, for at kvalitetssikre dit content og hvilke målsætninger, du ønsker med din nye hjemmeside.

 

Vi formår også at skabe samme udtryk på alle flader, således at der skabes en rød tråd i din nye identitet. Hertil tilbyder vi også SEO optimering, nyhedsbrev layout og meget mere. Vi laver altid en samlet designmappe med dit færdigt designmateriale, således du får præsenteret din nye visuel identitet på bedste vis. 

Knap

FB & IG ADS

FB & 

IG ADS

Vi skaber en klar strategi på alle sociale platformer i form af visuel storytelling og udtryk. En 360 grader brandstrategi gennem alle flader til en givende kampagne, for at opnå dens bedst mulige virkning på Facebook, Instagram, Linkedin samt website.

 

Vi er i tæt dialog med vores samarbejdspartner / artister hele vejen, for at kvalitetssikre dit materiale og sammen analysere vi resultaterne på sociale medier samt hjemmeside.

 

Hos os laver vi alt billedemateriale til dine SoMe kanaler. Det kan gøre på små eller store budgetter alt efter behov. 

Knap

CONTENT CREATION

Content Creation 

Vi sørger for alt billedematerialer til alle dine online kanaler. Vi laver on-going billede materiale til SoMe og formår at fokusere på netop dit brand og produkter.

 

Til det laver vi også arbejder tæt sammen med dygtige fotografer, stylister, makeup artister, influencer for netop at opnå kvalitetsikret content til alle flader.

 

Hertil bliver dit materiale eksekveret på kort tid til rimelige priser. Dette content vil kunne bruges til web, SoMe, nyhedsbreve, kampagner og meget mere. 

Knap

INFLUENCER 

Influencer Management

Vi udvikler også sponsoreret content og reklame - såsom Facebook annoncering og post på Instagram. Betalt annoncering hjælper dit content med at opnå nye målgrupper og vi hjælper dig hele vejen. Vi laver split-test kampagner og meget mere for at sikre og opnå den rigtige strategi for din givende virksomhed.​ 

 

Holm Studio & Holm PR er specialiseret i at arbejde med influencer marketing på sociale medier. Vi repræsenterer både mikro- og makro influencer og finder det helt afgørende at matche de rigtige profiler til det repræsentative selskab, så virksomheden får det mest succesrige investeringsafkast ud af samarbejdet.

Vi hjælper med at forme idéerne, udvikler og udtænker konceptet og gennemfører samarbejdet, så det passer til virksomhedens nøjagtige mål. Til det har vi tæt samarbejde med Woomio, som er et influencer marketing bureau, der indeholder fyldestgørende data bagved. Her vil vi give dig som kunde en rapport over kampagnen og statistikker, der viser resultaterne upfront. Se de influencer vi samarbejder med HER

Knap

BRANDING

Branding

Management

Vi tilbyder også digitalt content, lookbooks, packshots etc. Vi dækker dag til dag små ad hoc opgaver. Vi dækker også on-going samarbejde med influencer for at promovere brands og styrke deres brand awareness gennem korrekte samarbejdspartner på de digitale flader. Hver tanke formås at bruges kontruktivt, således at vi gennemtænker hver en case ind hos den enkelte. 

 

Hertil tager vi os også af betalt SoMe kampagner med influencer, hvor vi udvikler idéer, koncepter og udvikler det til målsætninger.

 

Hertil producerer vi også alt digitalt design til dine kommenede flader på hjemmeside, nyhedsbrev, SoMe og meget mere.  

Knap
PinkFashion0486 1.jpg
PinkFashion0567.jpg