top of page

WEBSHOP & WEBSITE 

Webshop & Website

Management

Holm Studio & PR udarbejder webshops i Shopify, hjemmesider i WIX og er eksperter på området. Vi har hjulpet mange virksomheder med at få udarbejdet webshops og hjemmesider med UX i fokus. Vi har koblet flere lande og valuta på diverse webshops for flere kunder samt videreudviklet både webshops og hjemmesider med fokus på mersalg. 

Vi ligger altid en klar strategi i form af visuel storytelling og udtryk for din nye kommende webshop eller hjemmeside, således at modtager kan kende dig, og adskille dig fra dine konkurrenter. Vi er i tæt dialog med dig hele vejen, for at kvalitetssikre dit content og hvilke målsætninger, du ønsker med din nye webshop eller hjemmeside.

 

Vi formår også at skabe samme udtryk på alle digitale flader og print, således at der skabes en rød tråd i din nye identitet. Hertil tilbyder vi også SEO optimering, Link Building undervejs samt nyhedsbrev layout, for at sikre dit content og ny identitet har samme udtryk hele vejen rundt. Vi laver altid en samlet designmappe med dit færdig designmateriale, således du får præsenteret din nye visuel identitet på bedste vis. 

Knap

FB & IG / GOOGLE ADS

FB & IG

ADS / Google ads

Vi udvikler også sponsoreret content og reklame - såsom Facebook og Google annoncer. Betalt annoncering hjælper dit content med at opnå nye målgrupper og vi hjælper dig hele vejen. Vi laver split-test kampagner og meget mere for at sikre og opnå den rigtige strategi for din givende virksomhed.​ Vi skaber en klar strategi på alle sociale platformer i form af visuel storytelling og udtryk. En 360 grader brandstrategi gennem alle flader til en givende kampagne, for at opnå dens bedst mulige virkning på Facebook, Instagram, Linkedin samt website. Vi er i tæt dialog med vores samarbejdspartner / Influencer hele vejen, for at kvalitetssikre dit materiale og sammen analysere vi resultaterne på sociale medier samt hjemmeside.

 

Hver marketingstiltag vi udarbejder for vores kunder samles i en fyldesgørende rapport hver måned, så vi sammen med kunden kan se de kommende måneders fremskridt. Dette er en service, vi tilbyder alle vores kunder. 

Knap

CONTENT CREATION

Content Creation 

Vi sørger for alt billedematerialer til alle dine online kanaler. Vi laver on-going billede materiale til SoMe og formår at fokusere på netop dit brand og produkter. Hos os laver vi alt billedemateriale til dine SoMe kanaler. Det kan gøre på små eller store budgetter alt efter behov. 

 

Til det arbejder vi også tæt sammen med dygtige fotografer, stylister, makeup artister, influencer for netop at opnå kvalitetsikret content til alle flader.

 

Vi eksekverer content på kort tid til rimelige priser. Dette content vil kunne bruges til web, blog, SoMe, nyhedsbreve, kampagner og meget mere. 

Knap

INFLUENCER 

Influencer Management

Holm Studio & Holm PR er specialiseret i at arbejde med influencer marketing på sociale medier. Vi repræsenterer både mikro- og makro influencer og finder det helt afgørende at matche de rigtige profiler til det repræsentative selskab, så virksomheden får det mest succesrige investeringsafkast ud af samarbejdet.

Vi hjælper med at forme idéerne, udvikler og udtænker konceptet og gennemfører samarbejdet, så det passer til virksomhedens nøjagtige mål. Til det har vi tæt samarbejde med Woomio, som er et influencer marketing bureau, der indeholder fyldestgørende data bagved. Her vil vi give dig som kunde en rapport over kampagnen og statistikker, der viser resultaterne upfront. Se de influencer vi samarbejder med HER

Knap

BRANDING

Branding

Management

Vi tilbyder også digitalt content, lookbooks, packshots etc. Vi dækker dag til dag små ad hoc opgaver. Vi dækker også on-going samarbejde med influencer for at promovere brands og styrke deres brand awareness gennem korrekte samarbejdspartner på de digitale flader. Hver tanke formås at bruges kontruktivt, således at vi gennemtænker hver en case ind hos den enkelte. 

 

Hertil tager vi os også af betalt SoMe kampagner med influencer, hvor vi udvikler idéer, koncepter og udvikler det til målsætninger.

 

Hertil producerer vi også alt digitalt design til dine kommenede flader på hjemmeside, nyhedsbrev, SoMe og meget mere. 

Knap

E-MAIL MARKETING

E-mail Marketing

Vi tilbyder E-mail Marketing med stor viden fra store stilling hos Bestseller, hvori vi har stor knowhow indenfor branchen. Vi ved hvad der skal til, for at opnå stærk E-mail Marketing. 

E-mail Marketing ses hos store virksomheder, hvor man retter content til specifikke målgrupper, markeder eller landsdele. Det er et rigtig godt værktøj til at opnå stor konverteringsrate på fx. webshop eller få et budskab sendt ud til sine slutbruger. Vi arbejder i Klaviyo og Mailchimp. 

Hver marketingstiltag vi udarbejder for vores kunder samles i en fyldesgørende rapport hver måned, så vi sammen med kunden kan se de kommende måneders fremskridt. Dette er en service, vi tilbyder alle vores kunder. 

Knap

PRINT & EMBALLAGE 

Print Management

Vi tilbyder print & Illustrationer til diverse lookbooks, kataloger, emallage, flyers, banner til messe stande og meget mere. Vi er et bureau, der løfte alle opgaver indenfor print & illustrationer. Hos os ved vi, hvad der skal til, for at opnå stærke budskaber via print. 

Vi har udarbejdet katalog, postkort og online print materiale til kunder såsom Eté Living. Store præsentationer til Citicon og emballage designs til virksomheden Gravid Tid. Vi har udarbejdet messe materiale, katalog til Anna Von Lipa og dialogkort til Familievejleder Christina Drachmann, som bliver brugt dagligt i forskellige kommuner i hele landet. 

Knap

LOGO DESIGN

Logo Management

Vi tilbyder logo design på et professionelt plan, hvor du som kunde er med under hele design process.

Vi har udarbejdet logo for mange kunder i hele Danmark. Til hvert logodesign udearbejder vi en fyldestgørende designmanual, hvor vi samler alt materiale, såsom farvekoder, fonte, skrifttyper, logo i forskellige pixel størrelse, som du kan bruges på alle dine digitale flader. Her har du som kunde altid en guide i, hvordan dit nye logo former sig bedst på alle digitale flader og du kan derfor se dit nye logo i en større sammenhæng i manualen. 

Du er altid i trygge hænder, som kunde hos os. 

Knap
tinekhome_web1.jpg
tinekhome_web.jpg
bottom of page