INFLUENCER MARKETING

Influencer marketing

Holm Studio & Holm PR er i tæt samarbejde hver dag med dygtige artister og vi tilbyder mikro- og makro influencer marketing.

 

Vi er et bureau under et tag. Holm Studio og Holm PR arbejder målrettet med at skabe et stærk team for den givende kampagne eller event. Vi caster det næste hold, og finder de rette influencer til at skabe PR for din virksomhed. Til det har vi også tæt samarbejde med særligt udvalgt influencer. 

 

Det er helt afgørende for os at matche de rette profiler til den rettede opgave. Vi deler rejsen med kunden og hver kunde får tilgang til en fyldestgørende rapport efter hver influencer samarbejde.  

Knap

WOOMIO CASTING

Woomio casting

Vi tilbyder også casting af nye influencers, hvis vores ambassadør / influencer ikke matcher dine behov. Holm Studio og Holm PR har indgået fast samarbejde med Woomio, som er en database for Influencer - både micro og makro influencer.

 

Her caster vi gerne de rettet Influencer til din næste kampagne og målsætter dine behov. Vi tracker alt data under givende kampagne, således du som virksomhed, kan se udkast af kampagnen.​ 

 

Til det kan vi også sammensætte det perfekte team alt fra fotografer, stylister, influencer, interiør designer og meget mere.  Vi caster hele holdet til et specifikt budget. Se alle vores ambassadører her eller hos Holm PR - SE HOLM PR HER

Knap

CONTENT CREATION

Content creation

Hvis du mangler hjælp til indhold til egen platform - Instagram, LinkedIn, Facebook, journals, nyhedsbreve eller web, så hjælper vi også med det.

 

Vi tilbyder æstetisk billedemateriale til brug på alle digitale flader. Vi har kunder, der sender tøj, interiør, produkter eller andet - hvori Holm Studio x Holm PR tager æstetiske billeder af indhold, som virksomheden kan bruge efter behov. Her hjælper vi med at lave moodboards på ugeplan, som skaber synergier til nyhedsbreve, web og journals. Vi har et tæt samarbejde med dygtige fotografer, stylister og makeup artister, som skyder for blandt andet Gestuz, Ganni, Nørgaard Mikkelsen, Vogue, Baum und Pferdgarten m.m.

Knap