PRIVAT POLITIK​

 

Denne persondatapolitik omfatter alt interaktion af personoplysninger med Holm Studio I/S CVR 40848142.

Formålet med denne privat politik er at gøre vores kunder opmærksom på, hvordan Holm Studio behandler personoplysninger. Det er Holm Studios mål, at du er bevidst om hvordan vi behandler personlige oplysninge ifølge den nye GDPR lov. 
 

1. Hvordan behandler vi personlige oplysninger, når vi indgår samarbejde?

For at udarbejde digitale løsninger såsom hjemmesider, SoMe strategier, kampagner eller andet, er der nødsaget at indsamle personlige oplysninger fra kunder. Disse personlige oplysninger tager Holm Studio hånd om.

Når vi indgår et samarbejde med en givende kunder, fremsender vi en fortrolighedserklæring ang. personlige oplysninger for at sikre alle parter. Det er enormt vigtigt for os at vores kunder føler sig trygge i vores selskab. 

Når vi er færdige med et eksternt samarbejdet, sender vi alle informationer retur til vores kunder igen på en givende Holm Studio harddisk. Her bliver der også inkluderet designmanual.

Dette bliver netop gjort for at disse oplysninger bliver fortroliggjort for andre uvedkommende.

​​

2. Oplysninger du selv afgiver

I tillæg til de oplysninger, der opsamles automatisk, behandler vi også data, som kunden giver os.

Det kan for eksempel være data såsom: kontaktformularer på hjemmeside, oplysninger du deler med os via sociale medier eller oplysninger sendt på e-mail.

3. Dine rettigheder ifølge den nye GDPR lov - din sikkerhed hos os

I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du følgende rettigheder hos Holm Studio:

1. Du vil få indsigt i hvilke oplysninger Holm Studio behandler for dig

2. Du kan til hver en tid anmode Holm Studio om at irettesætte visse typer af oplysninger
3. Hvis du mener at finde oplysninger, der ikke er blevet behandlet korrekt, kan du kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

 

Din sikkerhed: Ifølge den nye GDPR lov skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor hat vi indført en fortrolighedserklæring til alle vores kunder, for at skabe sikkerhed. Vi gemmer alle personlige oplysninger på eksternt harddisk, som du som kunde for udleveret sammen med din design manual, når opgaven er færdiggjort. 

4. Formål med indsamling af personlige oplysninger

Der ses forneden, formålet med indsamling af personoplysninger: ​

1. Sikre sikkerheden og brugerfladen på hjemmesider eller andet.
2. Optimeringere de digitale flader samt kreative løsninger. 

3. Gennemfører online webshops

4. Deltagelse i konkurrenter, nyhedsbrev, SoMe eller andet via de digitale flader. 

5. Administrere interne data

6. Optimere markedsføring på digitale flader på baggrund af dataoplysninger

 

Hvem får adgang til disse personoplysninger?​

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere fra Holm Studio til de formål, som er anført i punkt. ‎2 ovenfor.

 

Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger?

Personoplysninger vil blive slettet løbende og opbevares på eksternt harddisk som udleveres til kunden efter samarbejde. De resterende personoplysninger vil blive slettet.  

​​​

5. Fortrolighedsaftale / databehandleraftale

Når man indgår et samarbejde med Holm Studio, har vi en lavet en fortrolighedsaftale klar, som netop passer på dine oplysninger, når vi behandler den stillende opgave. Vi sender også en databehandleraftale, hvor vi står som databehandler.

Dette vil gøres for at sikre dig som kunde, da vi netop går op i høj sikkerhed og godt samarbejde.   

6. Legitimt formål med e-mails og samarbejde

Holm Studio vil skrive til kunden med det formål at hjælpe den enkelte virksomhed. Her vil e-mails behandles og slettes efter brug. Vi vil sørge for at beskytte e-mails og data derved at slette direkte. Data vil dog ikke slettes medmindre et samarbejde vil fremgå efter aftale. Alle vores e-mails vil automatisk slettes efter 2 år i vores database. Holm Studio´s vision er at hjælpe den enkelte virksomhed.

7. Cookies Politik

 

Holm Studio bruger Cookies med det formål at optimere Holm Studios hjemmeside for at forbedre dens funktionalitet og dermed føre til en bedre brugeroplevelse for vores kunder. En Cookies er en betegnelse for forbrugerens adfærd på nettet og som vil blive registreret til det formål at gøre en hjemmesiden mere brugervenlig. Du har altid mulighed for at slette din cookie fra din computer. Det kan fx. gøres på følgende måder: Gå til menu "Funktioner"-> Internetindstillinger -> Slet Cookies  

 

Skulle du have spørgsmål til, hvordan vi behandler personlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på

e-mail: lh@holm-studio.com. 

Denne privatlivspolitik er senest ændret d. 01.04-2020

Hi!
Get in touch
+ 45 31223262
+ 45 30226099
  • Hvid Pinterest Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 09:00 - 17:00

JOURNAL   /   SHOP

logo_blue.png

CVR: 40848142   ©   2019 holmstudio