top of page

SOME POLITIK​

DEL DINE OPLEVELSER MED OS

Vi elsker at dele kreativ arbejde i vores netværk og samtidig værner om personlige oplysninger. Derfor har vi stiftet en SoMe politik for Holm Studio. Vi sætter stor pris på kreativitet og inspiration, så ved brug af Holm Studios hastag #yesholmstudio, giver I os lov til at bruge Jeres billeder på Holm Studios hjemmeside, sociale medier og i nyhedsbreve - selvfølgelig med kreditering til Jeres profiler på Instagram, hjemmeside eller andet efter aftale. Vi deler intet med mindre, det er aftalt på forhånd. 

Ved anvendelse af #yesholmstudio giver du samtykke til følgende: 

  • Holm Studio må anvende alle fotos, der er tagget #yesholmstudio på holmstudio.com og Holm Studios sociale medier. Aftalen er royalty-fri, hvilket betyder, at Holm Studio kan bruge dit billede uden at skulle betale en royalty/pris for anvendelse af billede. 

  • Holm Studio har ikke ejerskabet over dine fotos, men opnår retten til at bruge dine fotos på Holm Studios platformer for at fremme dig PR mæssigt. 

  • Du erklærer hermed, at Holm Studio har alle rettighederne til dine fotos med tagget #yesholmstudio, og at alle personer på dine fotos har accepteret, at Holm Studio må dele dine fotos. Det krænker derfor ikke nogen tredjeparts rettigheder, når Holm Studio gør brug af dine fotos. Ydermere giver det ikke brud på lovgivningen.

  • Du frigiver Holm Studio for enhver forpligtelse til at betale dig for ovenstående brug af dine billeder.

  • Holm Studio vil altid spørge efter rettighed ang. deling af billeder og derfor tilbyder at bruge vores tag #yesholmstudio.

 

Vi glæder os til skabe et kreativt forum med kreativitet, inspiration og gode oplevelser. 

 

Denne SOME politik er senest ændret d. 01.05-2019

bottom of page