top of page

CAST INFLUENCER

Hos Holm Studio & PR har vi en del samarbejde med dygtige og engageret influencer. Hos os anvender vi altid dataen for den enkelte influencer. Således vores kunder ender op med det helt rette match. Vi har indgået samarbejde med Woomio, som er en database for Influencer. Herfra kan vi måle alt trafik, målgruppe, segmenter og meget mere.

Mange af vores samarbejde har været enormt succesrige og derfor kan vores kunder også caste de influencer vi har her i bureauet. Alle disse influencer er enormt dygtige og passioneret i deres arbejde, så vi kan med 100% love en god kampagne, hvor på vi måler alt trafik og data for kunden.


Influencer Marketing er enormt brugbart og kan måle direkte salg hos kunden, ved brug af direkte markedsføring i form af rabatkode, giveaway eller andet salgsmateriale.


Vi mener at influencer er enormt brugbar, da det skaber et større billede af branded hos den enkelte. Vi hjælper hele vejen og når kampagnens levetid er færdig samler vi alt materiale til kunden i en fyldestgørende rapport, som afleveres med data, statistikker og trafik.Comments


bottom of page