top of page

NUMBER NINE x HOLM STUDIO

Number Nine er vores kunde gennem lang tid og sammen har vi formået at løfte deres branding via E-mail Marketing, digital design og content creation på Instagram.


Der er blevet lavet visuelle æstetiske nyhedsbreve, som er blevet sendt ud på korrekte sendings tidspunkt og som har formået at skabe en vækst i salg.
Her til har vi også lavet link building i samarbejde med Influencer Isabella Ecklon, som er en del af vores bureau og kan castes hos os. Isabella Ecklon har formået at lave content på Instagram og på hendes egen blog, som skaber direkte link og trafik ind til Number Nine´s webshop. En trafik som er utrolig vigtig og vedvarende på internettet. Her er de mange smukke billeder blevet brugt på Number Nines egne Instagram profil og på hendes. Denne synergi har gjort køberen mere bevidst omkring deres produkter og segment.Fotokredit: @isabellaecklon (influencer kan castes hos os)


Number Nine har valgt at tage brug af Influencer Marketing, som har formået at involvere køberen i deres univers. Dette har medført en branding værdi, som gør at kunden kan relatere sig til produktet og ser det i større sammenhæng. Influencer Markerting og E-mail Marketing har medført et løft, som gør Number Nine til et high end fashion brand.
Hertil har vi lavet grafisk design layouts til Instagram Story, hvorpå vi har fremmet deres mange eksklusive brands. Her forneden kan I se evt. branding strategi fra bureauets kreative hold.
Comments


bottom of page