top of page

INFLUENCER MARKETING

Der er ingen tvivl om, at sociale medier har overtaget markedet på den gode måde.


Ordet influencer er blevet mere og mere almindeligt i vores hverdag end for bare 5 år siden. Samarbejde med influencers er kilden til markedsføring, og de kan hjælpe kunder og PR-bureauer som os med at synliggøre forskellige mærker for forbrugerne. Et ord som Micro influencer har samtidig fået plads i en branche som vores, og som er meget interessant at se nærmere på.


MIKRO INFLUENCERS


Typisk har en Micro influencer højere engagement end de store influencers, der har +100.000 tilhængere. Det betyder, at flere mennesker interagerer med selve indholdet og dermed også dit brand end de store profiler.Foto kredit: @makaas (influencer kan castes hos os)


Derudover er der også en større chance for, at dit brand modtager mere content fra en Micro influencer, da de er meget villige til at sende gratis content. De synes, det er sjovt og sætter en ære i at kunne modtage produkter gratis. Derfor sparer du penge, når du samarbejder med en Micro influencer. De opkræver ikke den samme pris for et indlæg/post, og ofte opkræver de ikke engang direkte betaling.


Micro influencers hjælper med at skabe meget content, der er synligt for potentielle nye kunder, når de søger efter virksomhedens brand. Således kan influencers content også hjælpe med at tiltrække nye kunder til websiden eller til SoMe channels.


Alt i alt er det rigtig godt som virksomhed at arbejde med Micro influencers, da de giver en positiv og effektiv effekt på et brand.


Vi synes, de fortjener god omtale og opmærksomhed, da agenturernes og kundernes fremtid ligger her.

WEB: https://seo-sem-specialisten.dk/influencer-marketing-kom-i-gang/

Comments


bottom of page