top of page

INFLUENCER MARKETING


image credit: @siljepauline


INFLUENCER MARKETING - it works!


Holm Studio tilbyder nu Influencer marketing i samarbejde med Woomio. Vi kan nu hjælpe med at finde den rette influencer til netop din virksomhed. Når vi laver et match for netop dig, som kunde, står vi gerne for budget og laver en endelig rapport, der giver din tryghed i at bruge os. Vi laver intet uden data bagved. Det vil sige, at når du kaster penge efter en influencer målretter vi dit indhold, således det vil give salg, PR og fokus på netop det indhold, vi retter kampagnen imod.


I samarbejde med virksomheder hjælper vi med at udvikle koncepter og kampagner, som er perfekt skræddersyet til at matche dit brand med de rette influencers.
STRATEGI - rapport & data


Der arbejdes altid på at fortælle den gode historie gennem smukke visuelle billeder. Vi mener, at det er enormt vigtigt at øge kendskab til dit brand gennem storytelling og flot billedemateriale. Dette kan gøres på små budgetter samt store.


Det er derfor også Holm Studios mål at øge værdien, salget og engagere følgerne på de sociale medier gennem en unik og kreativ tilgang til markedsføring. Vi gør intet halvhjertet og derfor gøre vi også brug af dybdegående analyser, for netop at du som kunde, kan se resultatet upfront.

Gennem vores samarbejde og tredjeparten Woomio, indsamler og analyserer vi derfor al relevant data bagom. Dette data vil blive sendt tilbage til jer i en fyldestgørende og detaljeret rapport fra os. På den måde kan I som kunde hos os altid se de seneste resultater og hvad der er opnået på den følgende budget. Hos os skaber vi sammen resulater.BRUG FOR EN SNAK - giv et kald !


Vi tager en go´ snak og en kop kaffe sammen.

lh@holm-studio.com / + 45 31 22 32 62

bottom of page