top of page

FABREK x HOLM STUDIO


Vi er enormt stolte at kunne præsentere vores kunde Fabrek.dk. En kunde som har stor passion for interiør, kunst og smykker. Når man bevæger sig i Fabrek´s univers bliver man betaget af den kunstneriske ånd.

Sammen med ejer Ann-Sophie Ulka blev Fabrek født som webshop d. 1 april 2020. Essensen var at webshoppen skulle afspejle butikkens ånd og sjæl. Her var Holm Studio´s intention og formål at skabe rammerne omkring og guide Fabrek undervejs. Rejsen var sat i gang...
Holm Studio udarbejdede efterfølgende et design i Fabreks ånd med henblik på SEO stærke tekster - samt en backend, der blev sat korrekt op fra start i form af Fragtbetingelser, Handelsbetingelser, GDPR samt checkout.


Holm Studios mission er altid at løse opgaven med 100% kundetilfredshed. Navigationen blev sat i system og hver kategori fik SEO tekster koblet på, således at Fabrek kom godt fra start. Fabrek er stadig kunde hos Holm Studio og vi glæder os til at udrette flere mirakler i 2021.


Vi ønsker dem et kærligt tillykke med deres 1 års jubilæum og glæder os til flere nye eventyr.

Er I nysgerrig på at vide mere omkring Fabrek - gå gerne på opdagelse på deres webshop www.fabrek.dk eller bliv inspireret af de mange smukke interiør fund eller få nye idéer til boligindretning på deres Instagram her: @fabrek_Comments


bottom of page