top of page

WOOMIO DATA

Hos Holm PR og Holm Studio synes vi det er rigtig vigtigt og godt for en virksomhed at blive inspireret på ny, at få andre og nye øjne indover og at teste et par nye og spændende tiltag af ved hjælp af udefrakommende inputs.


WOOMIO X HOLM STUDIO


For et lille års tid siden, stiftede vi bekendtskab med en ny platform, kaldet Woomio. Måske nogle af jer kender til den og nogle gør måske ikke.


Woomio er en platform der kan gøre influencer marketing til en datadreven disciplin. De leverer data til at forudsige og måle effekten af kampagner med online influencers. De beskriver sig selv om en Alt-i-en software til influencerstyring. På platformen kan virksomheder finde lige netop de influencers de ønsker at arbejde med, på ingen tid og samt oprette lister og kampagner med influencers til et evt. event.


MEDIA KIT UPFRONT

Det er super fint at give kunderne muligheden for at samarbejde med influencers til et givent event eller til en given kampagne i en periode. Woomio giver mulighed for at give media kit upfront, så kunder får en vis tryghed når de skal lave et samarbejde med en influencer. Media kit giver access til potentiel rækkevidde, reach i form af hvor mange forbrugere kampagnen når ud til og hvilken effekt kampagnen giver og vigtigst, hvor stor en konverteringsrate det giver i forhold til køb på en webshop. Til sidst giver Woomio mulighed for at lande det hele i en rapport så kunder føler tryghed da de kan se alle trackings og trafik data i kampagneperioden.


Image credit: @siljepauline (member at Holm PR)

F

foto

forokredit: @siljepauline (cast Silje / Norge hos os.)


I sidste uge afholdt Holm PR sit første influencer event, hvor der blev kørt test for første gang med Woomio, omkring at indsamle influencer data ind fra eventet og brygge videre på de tal og content, som er kommet ud af eventet og som kan videresendes til vore kunde.

Det er en utrolig spændende platform at dykke ned i for virksomheder og PR-bureauer som vores eget. Der er stadig megen læring foran os. Vi vil sende de varmeste anbefalinger af Woomio, til andre virksomheder og bureauer der arbejder med influencer marketing. I må endelig kontakte os, hvis I har brug for at høre mere omkring Woomio. Vi vil hjælpe alt det vi kan, ellers har Woomio en fantastisk god supportafdeling.


Læs om Woomio og deres funktioner her.


Image credit: @siljepauline (member at Holm PR)Comments


bottom of page